Ми у Facebook
24.11.2011, 12:39

Чужих дітей не буває: рівненські майстрині об'єднуються у благодійному проекті "Дарунок дитини" [Анонс]

Видавничий дім "ОГО" спільно з місцевими майстринями ручної творчості, так званого хендмейду, започатковує новий благодійний проект "Дарунок дитини". Вже з понеділка, 28 листопада, у Рівненському притулку для дітей розпочнеться серія майстер-класів з таких видів мистецтва, як скраббукінг, декупаж, ліплення з полімерної глини тощо.
"Важно не зло, которое я причинил, а добро, которое могу совершить. Пусть пройдёт столько времени, сколько потребуется, но я верю в силу моей воли, я по-настоящему стану тем человеком, которым себя воображал".
Дидье ван Ковеларт, "Вне себя"


Проект ставить перед собою дві мети. Перша, найголовніша, - познайомити діток (нині їх у Рівненському притулку 26) з різними видами ручної праці. Навчити їх працювати з різноманітними матеріалами та робити з них дійсно цікаві та оригінальні речі. Розвивати творче мислення. Діти, які через сучасні реалії життя опинилися у складному становищі, як ніхто, потребують уваги.

Серед 26 вихованців Рівненського притулку більшість - вже підлітки, які набагато глибше та свідоміше переймаються своєю долею. Цими творчими заняттями організатори проекту намагатимуться хоч трошки відволікти дітей під важких думок та внести радісну нотку фантазії у їхнє повсякденне життя.

Є й друга мета проекту "Дарунок дитини". Усі речі, які дітки робитимуть своїми руками, ми виставимо на благодійний аукціон на порталі OGO.ua. І кожен з наших читачів зможе викупити якусь роботу і цим зробити свій, навіть невеличкий, вклад у зібрання коштів для вихованців притулку. Усі зароблені кошти будуть витрачені на необхідні для дітей повсякденні речі (детальну звітність про витрати коштів ми гарантуємо).



Серед творчих натхненників проекту - Анастасія Гайдукевич, Любов Пастушенко та Ірина Савлюк.

Майстер-класи триватимуть два тижні: з 28 листопада по 12 грудня. Завершення проекту плануємо до новорічних свят.

Наразі ми маємо можливість підключити до занять ще кілька майстринь, адже маємо у графіку вільні години. Бажаючим долучитися до проекту звертатися до Юліани ТЕТ. Контактний телефон: 097 88 22 345.

Дякуємо за розуміння та підтримку керівництву Служби у справах дітей РОДА. А також нашому меценату - депутату Рівнеради Ларисі Зелінській.





На правах реклами