Ми у Facebook
02.12.2011, 08:35

Віртуальна екскурсія ковзанками Західної України і не тільки

Зима прийшла, а значить вже час ставати на ковзани. Але не на слизьких вулицях нашого міста — а на спеціально облаштованих ковзанках. А вибирати є з чого. Тут вам, окрім рідного Рівного, — Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород. Для тих, хто бажає поїхати далі — курорт у Буковелі та найбільша європейська ковзанка у Відні.
У Рівному любителі ковзанів незабаром зможуть кататися у центрі нашого міста на ковзанці просто неба біля “Злати Плази”.



Рівняни нарешті стали на ковзани

Крім того, працює льодова арена в ТРЦ Екватор. Тут можна кататися на ковзанах навіть влітку.



Каток у Львові, біля міської ратуші, й сьогодні нагадує атмосферу початку минулого століття. Та ж площа Ринок, де ще перед першою світовою заливали ковзанку, ті ж камениці XІV–XIX століття довкола…

У Рівному буде ще одна ковзанка



У Івано-Франківську креслити лід ковзанами можна і взимку, і посеред спекотного літа. Комплекс "Льодова арена" спеціалізується винятково на катанні і влаштовує розваги для його любителів — "льодові дискотеки", тематичні шоу, турніри.



На каток у Рівному пішло сорок машин води, а ось ковзанів бажаючим бракувало

В Ужгороді цього року відкрили найбільшу на Закарпатті льодову ковзанку "Aйс Ленд". А в Тернополі цьогоріч залили 12 льодових майданчиків, де можна безкоштовно покататися на ковзанках. Ще одна ковзанка, вже зі штучним покриттям, діє в торговому комплексі "Подоляни". Сюди приїжджають покататися навіть у день весілля.



Але відкрив зимовий сезон 26 листопада — ще до початку календарної зими — туркомплекс "Буковель", що на Івано-Франківщині. Тут каток — це лише одна з численних розваг для любителів зимового відпочинку.

Тисячі рівнян вже випробували новий каток



А от найбільша відкрита ковзанка Карпат знаходиться на Львівщині в розважальному комплексі "Бухта Вікінгів". Тут на озері, завбільшки 150 на 300 метрів, влітку займаються дайвінгом, а взимку можна кататися на ковзанах.

А тим, хто бажає спробувати найбільшу ковзанку в Європі, — слід їхати у Відень. Це справжня "Льодова мрія". Вона розташована на знаменитій площі перед віденською ратушею і має площу 6000 кв. м.



Портал OGO.ua вітає усіх з приходом зими! Гайда на ковзанку!





На правах реклами