Ми у Facebook
06.12.2011, 10:33

У Рівному Едуард Хитрий відкрив одну з кращих фотовиставок [+Фото]

Відомий рівненський фотохудожник Едуард Хитрий презентував у галереї фотоклубу "Час" персональну виставку весільно-студійно-рекламного фото. У добірці митець зібрав кращі роботи за останні кілька років.
Раніше голову обласного відділення Національної спілки фотохудожників Едуарда Хитрого у місті більше знали як весільного фотографа. Одного з кращих та найдорожчих у краї. Проте майстер зупинятися на досягнутому не хотів, тож вирішив більше часу присвятити студійній зйомці.


— Цій серйозній справі вирішив підучись у більш досвідчених всесвітньовідомих колег, — зізнався Едуард Хитрий. — Приємно, що під час зйомок попрацювати вдалося з багатьма відомими рівнянами та майстрами, візажу, моди та стилю.
Зайвим підтвердженням популярності робіт фотографа стало відкриття фотовиставки. Галерея "Час" ледь вмістила усіх охочих переглянути світлини. Серед них чимало фотографів та героїв світлин.





— З Едуардом випало працювати під час конкурсу "Зірка Estel-2011". Він дуже творчо і самовіддано ставиться до роботи. Тому ми змогли створити неповторні образи і досягти успіхів у конкурсі, — розповіла одна з кращих перукарок Європи Ірина Раєвська.



Концептуально підійшов Едуард Хитрий і до створення виставки — всі фото мають розмір 70 на 50 сантиметрів. А це додає їм особливої ексклюзивності.





На правах реклами