Ми у Facebook
06.12.2011, 18:25

Конкурс "Я - журналіст!": термін прийому робіт продовжено до 1 лютого

До 1 лютого продовжено термін прийому творів від учасників Четвертого обласного конкурсу учнівських творчих робіт "Я — журналіст!". Учні 8-11 класів, які мають нахил до журналістики, мають змогу виграти цікаві та корисні призи!
Термін прийому робіт продовжено з огляду на рекордну їх кількість - лише за перший місяць конкурсу свої роботи на розгляд організаторів надіслали вже більше сотні учнів!

Уже за традицією, співорганізаторами конкурсу "Я — журналіст!" є Видавничий дім “ОГО”, управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, Національний університет “Острозька академія” та Рівненська Мала академія наук учнівської молоді.

Цьогоріч конкурс “Я — журналіст!” має статус міжобласного — до участі в ньому долучились і школярі Хмельниччини, а управління освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації виступило співорганізатором.

Як склалась доля переможців конкурсу "Я - журналіст!" минулих років

За умовами конкурсу, його учасники повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 на одну із двох тем (на вибір):
- “Цікаве — поруч” (розповідь про певне цікаве місце (місця) або певну цікаву людину (нашого сучасника) у своєму населеному пункті, яке учень хотів би показати туристу, котрий приїхав на Рівненщину з іншого регіону, або з якою хотів би його познайомити);
- “Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті” (тема передбачає висловлення учнем власних думок, пропозицій щодо можливих напрямків здійснення конкретних позитивних змін у тому населеному пункті чи регіоні, де він проживає (зокрема, щодо вирішення соціальних проблем, проблем дітей та молоді тощо).

До творчої роботи учасник Конкурсу додає есе довільної форми обсягом до 1 друкованої сторінки формату А 4 на тему “Чим приваблює мене професія журналіста”.


Роботи учасників минулорічного конкурсу "Я - журналіст!"


До есе та творчої роботи учасник Конкурсу додає на окремому аркуші або в окремому файлі таку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць та рік народження, назву навчального закладу, клас або курс, домашню адресу, домашній та мобільний телефони (якщо є) та фотографію портретного типу (в друкованому або електронному форматі).

Обов’язковим є надання письмової згоди одного з батьків на участь дитини в Конкурсі, використання її фото в ЗМІ та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Ця згода має бути подана або на паперовому носієві, або в електронному форматі у відсканованому вигляді. Текст згоди повинен мати такий вигляд: “Я (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на участь моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові) в Четвертому обласному конкурсі учнівських творів “Я – журналіст!”, використання її фото та творчої роботи в ЗМІ в будь-якому вигляді впродовж будь-якого часу та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Число, підпис”.

Роботи разом із інформацією, про яку йдеться у двох попередніх абзацах, слід надсилати або приносити за адресою: Видавничий дім “ОГО”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33000. На конверті або пакеті або в темі електронного листа з конкурсною роботою та документацією обов’язково слід робити позначку: “Я – журналіст!”. Роботи в електронному вигляді, разом із вищевказаною інформацією, надсилаються на e-mail (електронну адресу) vg2001@ukr.net . У темі листа слід вказати: "Я - журналіст!".

Переможці та організатори конкурсу "Я - журналіст!" після нагородження у травні 2011 року
Переможці та організатори конкурсу "Я - журналіст!" після нагородження у травні 2011 року


Контактна особа від організаторів Конкурсу з питань прийому робіт: Голубєв Віталій Юрійович, головний редактор Видавничого дому “ОГО”, тел.\факс (0362) 62-04-44, 62-04-43, моб. тел. (050) 339-39-85, e-mail: vg2001@ukr.net .

У міру опрацювання, конкурсні роботи будуть публікуватися на порталі OGO.ua у тематичному розділі "Я - журналіст!".

Переможці конкурсу "Я — журналіст!" будуть відзначені дипломами та подарунками. Це і література з журналістики (в тому числі підручники, рекомендовані Міністерством освіти та науки, сім'ї, молоді та спорту України), і рекомендації для вступу до вищих навчальних закладів, і публікації в газетах та на інтернет-ресурсах ВД “ОГО”, які в подальшому будуть завірятися в установленому порядку для використання під час творчого конкурсу у ВНЗ; і можливість пройти безоплатне або на пільгових умовах навчання основ журналістики на базі Видавничого дому “ОГО” і ТРК “Рівне 1”, і участь у телепередачах! А окремі учасники отримають справжні посвідчення позаштатних кореспондентів "ОГО"!

Корисна інформація для молоді, яка цікавиться журналістикою

Довідки щодо участі у конкурсі "Я — журналіст!" завжди можна отримати за телефоном (050) 339-39-85 або написавши на електронну адресу vg2001@ukr.net.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини