Ми у Facebook
08.12.2011, 15:32

Олександр НЕСТЕРУК - Зразковий депутат

Посада: депутат Рівненської міської ради
Вік: 42 роки
Очі людини завжди говорять правду. Коли меценат і депутат Рівнеради Олександр Нестерук розповідає про свої благодійні проекти, його очі світяться добротою, любов'ю та цілеспрямованістю. За результативністю і працелюбність він один з кращих депутатів, зразок для наслідування для колег.

Переповідати вже вкотре біографію Олександра Нестерука — немає сенсу. Його добре знають у місті та за кого межами. Знають не за словами, а за реальними справами.

Він, як і більшість депутатів нової генерації, прийшов у політику у 2005 році. Вже у наступному році став депутатом міської ради.
— Розумів, що депутатство — це не честь чи іграшка, а низка щоденних обов’язків, — наголосив Олександр Петрович. — Тому мої переконання не дозволили сидіти без діла ні хвилини. Адже мешканці постійно звертаються з різним проблемами. Які можу — вирішую сам, у серйозніших вибиваю підтримку міської влади.

Ефективність роботи відзначили і мешканці міста — вже у 2010 році його обрали депутатом за мажоритарним округом. Тут депутат самотужки організовує опорядження території встановлення лавочок, дитячих та спортивних майданчиків. Налагодив співпрацю і з військовою частиною, допоміг з ремонтом. За це військові відзначили Олександра Нестерука "Орденом мужності".

Олександр Нестерук регулярно обмінюється досвідом з депутатами з інших міст та країн. Нещодавно вже ввосьме відвідав Раду Європи у Страсбурзі, переймав кращі методи роботи євродепутатів.

Олександр Петрович вже давно заслужив у Рівному звання найкращого мецената. Підтримав цілий ряд футбольних турнірів: "Шкіряний м’яч", а також "Кубок майбутніх чемпіонів". За цей проект став одним із переможців ІХ загальноміського рейтингу популярності "Гордість міста — 2011".

У 2010 році Олександр Нестерук разом із директором ЗОШ №26 виступив організатором створення футбольного спортивного клубу "Авангард 2010" та став президентом цього клубу.

— Дітлахи показують просто прекрасні результати. Цьогоріч нас навіть запросили грати у першій лізі області, — радіє депутат та розважливо додає:

— Однак будемо продовжувати виступати поки що в другій лізі. Так і команда кращий рівень здобуде, і фінансове забезпечення краще організую. Адже зараз на команду з власної кишені витрачаю 100 тисяч гривень, а для участі у першій лізі потрібно більше 250 тисяч щорічно. Вірю що й надалі вдасться розвивати клуб.

Депутат є постійним меценатом різних спортивних заходів, змагань з кікбоксінгу та інших видів спорту. Нещодавно навіть долучився до проведення у Рівному всеукраїнської виставки голубів. Недарма Олександра Петровича рівняни неодноразово визнавали "Меценатом року", "Гордістю Рівного" та "Зіркою Рівного". Перелічити всі відомі і невідомі добрі справи Олександра Нестерука — справа не з легких. Адже у планах у нього — ще більше проектів. Більшості до його рівня рости й рости, якщо вийде, звісно.





На правах реклами