Ми у Facebook
14.12.2011, 10:34

У Рівному відкрили житловий будинок під вареники [Фото+Відео]

Незважаючи на дощик і прохолоду, у житловому комплексі "Гетьман Виговський" (вул. Буковинська, 3, http://vigovskiy.renome.ua) — свято. Компанія "РЕНОМЕ" здає в експлуатацію черговий житловий будинок. І як завжди, не обійшлося без сюрпризів. Але про все по порядку.
Спочатку була музика, вітальні слова ведучого та привітання запрошених високих гостей і керівників міста.

— Тут є все, щоб жити щасливо: прекрасний двір, прекрасне житло. Поки Надія Федорівна говорила свою промову, я дивився і думав: от будинок з минулого (показуючи на панельний будинок навпроти — авт.) А ось будинок з майбутнього (показуючи на будинок, споруджений компанією "РЕНОМЕ" — авт.) Уявіть, як виглядало б наше місто, яке було забудоване б такими будинками, який ми зараз відкриваємо, — сказав міський голова Рівного Володимир Хомко.



Житловий комплекс має перший у Рівному підземний паркінг для зберігання легкових авто. На житлових поверхах розміщуються одно-, дво-, трикімнатні квартири з сучасним плануванням та індивідуальним опаленням.

— Компанія "РЕНОМЕ" завжди будує надійно, якісно і вчасно. Я побажав би цій компанії, щоб вона збудувала якомога більше житла у нашому місті. Цей підземний паркінг — це було особисто моє прохання. Я думаю, що всі хотіли б, щоб з дворів і вулиць зникли оці гаражі-черепашки, а люди, які мають авто, мали б де їх ставити з комфортом, — додав Володимир Хомко.





За словами представників компанії "РЕНОМЕ", це найсучасніший і перший подібний паркінг у Рівному. Оснащений відеоспостереженням, сучасною системою димовидалення, підземний паркінг у житловому комплексі "Гетьман Виговський" матиме ще й цілодобову охорону.



— Якщо підняти підшивки газет за останні кілька років, то, мабуть, вийде, що я весь час повторююсь на відкритті наших будинків. Ми щоразу вчасно оформляємо, вчасно будуємо, вчасно здаємо в експлуатацію. У будинку вчасно є світло, вода і тепло. Ті, хто вже має право власності на квартири, можуть заходити, робити ремонт і вселятись, — каже генеральний директор ПрАТ "РЕНОМЕ" Надія Гладкевич. — Не дивлячись на те, що у нас цьогоріч було багато інших будівельних об’єктів, які потребували концентрації сил і швидкої роботи, ми все зробили вчасно.



Після того, як міський голова Рівного Володимир Хомко та голова наглядової ради ПрАТ "РЕНОМЕ" Анатолій Кричильський перерізали червону стрічку, гості пішли оглядати новий будинок, підземний паркінг і ласувати варениками. Свято все ж таки!





Вже у наступному році компанія планує розпочати будівництво нового житлового комплексу в іншому районі міста - на вулиці Коновальця.








На правах реклами