Ми у Facebook
15.12.2011, 10:46

У Млинові "на гарячому" затримали торговця марихуаною

32-річний рівнянин Микола вже давно потрапив у поле зору працівників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Товсту крапку у його незначних операціях з продажу наркозілля 10 грудня поставили ВБНОНівці, задокументувавши факт продажу майже двох кілограмів марихуани.
Як прокоментував в.о. начальника ВБНОН УМВС В’ячеслав Кузик, працівники міліції затримали чоловіка у Млинові в ходi проведення оперативної закупки, коли той за 17500 гривень збув 1600 грамів марихуани.

Як з’ясувалось пізніше, для 32-річного Миколи, уродженця Млинова, ця зустріч з правоохоронцями вже не перша, адже за його плечима вже є судимості. Зокрема, в Польщі його двічі судили за крадіжку, зберігання зброї й наркотиків. Усю наркотичну рослинність працівники міліції вилучили та направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

– За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), – додав В’ячеслав Кузик. – За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі підозрюваний затриманий та знаходиться в ІТТ Млинівського РВ УМВС.


Нагадаємо, слідчий відділ Управління СБ України в Одеській області [urlhttp://www.ogo.rv.ua/hot_news/39459/]розшукує за скоєння контрабанди кокаїну в особливо великих розмірах[/url] громадянина України Сагача (Гурбо) Анатолія Олексійовича, 11.08.1958 року народження, уродженця м. Львова.

Якщо кому-небудь відоме місце знаходження Сагача А.О., просимо терміново повідомити про це слідчий відділ Управління СБ України в Одеській області за тел. (048) 779-29-29 або чергового по Управлінню за тел. (048) 725-33-23.





На правах реклами