Ми у Facebook
19.12.2011, 12:27

Благодійна акція "Подаруй можливість жити" у Рівному об’єднала держслужбовців

У День Святого Миколая до онкогематологічного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні завітав голова обласної ради Юрій Кічатий. Він привіз маленьким пацієнтам медикаменти та подарунки в рамках благодійної акції "Подаруй можливість жити".
"Обласна рада підтримала ініціативу голови облдержадміністрації Василя Берташа і приєдналася до такої благородної справи. Усі працівники виконавчого апарату ради зробили свій внесок у збір коштів для цих діток", - розповів Юрій Кічатий.

Про це OGO.ua повідомили з прес-служби Рівненської обласної ради.

За зібраних 4 тисячі 200 гривень обласна рада придбала необхідні ліки. Крім того, були закуплені фрукти для всіх пацієнтів відділення.

За словами Юрія Кічатого, в наступні роки влада області має намір особливу увагу приділити дитячій обласній лікарні: передусім, збільшити видатки на забезпечення закладу ліками, зробити ремонти в усіх відділеннях. "За останні два роки умови лікування у відділенні онкогематології помітно змінилися на краще. Наша мета, щоб комфортно і затишно почувалися усі пацієнти дитячої лікарні", - зауважив Юрій Кічатий.





На правах реклами