Ми у Facebook
19.12.2011, 16:45

Дорога від Луцька до Рівного для "Євро-2012" більше не потрібна

Дороку від Луцька до Рівного не ремонтуватимуть під чемпіонат з футболу "Євро-2012". Про це повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ.
За словами керівника області, дорога від Луцька до Рівного була вилучена з переліку об’єктів, які мали бути відремонтовані до чемпіонату з футболу "Євро-2012". Відповідно, ця дорога й не матиме фінансування.

- Цьогоріч ми спільно з керівництвом Волинської області звернулись з проханням профінансувати дорогу від Ковеля, яка проходить через Сарни. Фінансування ми отримали і дорога була відремонтована. Дорогу ж від Луцька до Рівного вилучили з переліку доріг для "Євро-2012", - сказав Василь Берташ.

Однак чільник області сподівається все-таки віднайти кошти для ремонту цієї ділянки траси.

- Наступного року, думаю, ми знову разом з нашими сусідами (керівництвом Волинської області - авт.) звернемось до уряду з проханням профінансувати й цю дорогу, - запевнив Василь Берташ.

Нагадаємо, що трасу Київ-Устилуг, яка пролягає через Луцьк і Рівне, планувалось відремонтувати для проведення чемпіонату Європи з футболу в Україні. Однак початок ремонту відкладався з різних причин. Зрештою, основний розрахунок був зроблений на трасу Ягодин-Київ, яка проходить через Ковель та Сарни.





На правах реклами