Ми у Facebook
19.12.2011, 17:06

У Рівному гурт AtmAsfera збирав іграшки для хворих дітей [+Фото]

17 грудня у рівненському палаці культури "Текстильник" відбувся благодійний концерт гурту AtmAsfera. Молодий гурт таким чином не тільки презентував свою нестандартну творчість, а разом з місцевими громадськими організаціями збирав іграшки для маленьких пацієнтів рівненських лікарень.
З нагоди Дня Святого Миколая гурт вперше завітав до Рівного. AtmAsfera спільно із Благодійним фондом "Доктор Клоун" ініціювали проведення благочинних концертів у Львові, Луцьку та Рівному. Метою акції є збір м’яких іграшок для дітей, котрі проходять лікування у стаціонарах дитячих лікарень цих міст.



— Гурт грає для молоді безкоштовно, натомість люди жертвують на вході нові м’які іграшки, — зауважив з один із організаторів рівненського концерту Тарас Терлецький. — Таким чином кожен має змогу передати хворим діткам частинку добра та радості.



Така ідея сподобалась і гурту, і молоді. Вже під час першого конкурсного туру в Луцьку зібрали понад 160 іграшок.

— Ми не просто граємо розважальну музику, ми ділимось з глядачами добром, чуттєвістю і хочемо, щоб це добро залишилось в їхніх серцях надовго, — зізнались учасники гурту. — Тому така акція дуже важлива. Адже ми хочемо навчити молодь ділитись теплом і добром.



За словами учасників гурту, їхня музика є суттєвою альтернативою сучасним смакам. Тому справжні поціновувачі закохуються в неї надовго. Досягла визнання AtmAsfera і на міжнародному рівні. Вони були представниками України на міжнародному конкурсі "The Global Battle of the Bands-2007", переможцями конкурсу глядацьких симпатій "Zotego Bczka-2009", учасниками престижного джазового фестивалю "Molde-jazz"-2009, 2010 в Норвегії. У листопаді 2011 року AtmAsfera стала фіналістом популярного польського вокального шоу Must Be The Music. Гурт став єдиною з українських команд, яку було запрошено в Варшаву презентувати Україну на церемонії жеребкування фінальної стадії ЄВРО-2012.





На правах реклами