Ми у Facebook
19.12.2011, 18:11

У день Миколая благодійники завітали до дітей з туберкульозного диспансеру

У день святого Миколая у дитяче відділення Рівненського обласного тубдиспансеру завітали активісти громадської організації "Місто мого серця". Вони вкотре відвідали дітей, які лікуються у відділенні.
Активісти громадської організації подарували солодкі подарунки і масу логічних і ігор для розвитку.

- Діти вже давно чекали й готувалися до зустрічі з нами, - каже керівник відділу благодійності Олена Поліщук. - Дуже мала кількість організацій займається опікою цих дітей, але ж їм так само, як і кожному, потрібна увага. І ми намагаємось дати цим дітям добро і ласку.

- Хвороба відбирає у дітей дуже багато сил та енергії, вони ізольовані від суспільства. Велику роль у цій ізоляції відіграють стереотипи, боязнь людей перед людьми, хворими на туберкульоз. Тому для них дуже важлива увага, турбота, а для активістів найкращим є посмішки і вдячність в очах малечі, - доповнила голова правління ГО "Місто мого серця" Ольга Шустік.

Також дуже хочеться подякувати рівненським підприємцям і простим людям, які вирішили не стояти в стороні, а допомогти діткам і передали їм, за нашою допомогою, подарунки і частинку свого серця. Ми й надалі будемо надіятись на тісну співпрацю.

Про це повідомили активісти Благодійної організації "Місто мого серця".





На правах реклами