Ми у Facebook
20.12.2011, 13:03

Чому у Рівному центральні вулиці 19 грудня були без світла?

Учора, 19 грудня, майже півтори години 2 з половиною тисячі споживачів у центральній частині міста залишилися без світла.
У тому числі дитяча лікарня на вулиці Чорновола, поліклініка №2 на Драгоманова, Рівнеоблводоканал. Такий "подарунок" у свято Миколая рівнянам зробила бригада будівельників однієї з фірм Рівного, яка поблизу приватного будинку на вулиці Котляревського проводила несанкціоновані земляні роботи. Копаючи, будівельники зачепили кабель напругою 10 кВт.

Про це OGO.ua повідомила менеджер із зовнішніх зв’язків ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" Тетяна Корпусова.

Своїми діями бригада знеструмила 11 вулиць Рівного. А саме Степана Бандери, 16 Липня, Котляревського, 24 Серпня, Шкільна, Замкова, Драгоманова, Крушельницької, Княгині Ольги, Лермонтова, та усі вулиці Басового Кута.

Поки дві бригади працівників розподільчої компанії ремонтували пошкоджений кабель, інші три бригади заживляли споживачів від інших підстанцій. І хоча вже через годину-півтори електрику на вказаних вулицях вдалося відновити, бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" працювали до 19.00, аби остаточно ліквідувати наслідки аварії.

ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" вкотре звертається до громадян, які проводять несанкціоновані земельні роботи – розуміти, до яких серйозних наслідків це може призвести. Адже, окрім незручностей споживачів, є великий ризик ураження електричним струмом.

До того ж, будь-які роботи в охоронній зоні електричних мереж та обладнання мають бути погоджені з ПАТ "АЕС Рівнеобленерго".





На правах реклами