Ми у Facebook
01.01.2012, 11:48

Рівненська облрада прийняла "сирий" бюджет на 2012 рік

В останній робочий день 2011 року депутати Рівненської обласної ради проголосували за бюджет на 2012 рік. У головному фінансовому документі заплановано видатки на майже чотири мільярди гривень. Однак і його вистачить не всім.
Проголосований документ, за словами самих же депутатів, - це лише каркас бюджету на 2012 рік. Фактично депутати проголосували лише за захищені статті та розподіл коштів по галузях. Детально фінансовий документ розглядатиметься вже на першій сесії нового року.
- Прийнятий бюджет "сирий", - каже голова постійної депутатської комісії Рівненської облради Олексій Кособуцький. - Депутати отримали проект бюджету напередодні сесії і фактично не мали достатньо часу опрацювати і внести свої зауваження та пропозиції. Над цим документом ще доведеться добре попрацювати.
Попри те, що бюджет області зріс порівняно з минулим роком, Рівненщина, за словами голови Рівненської ОДА Василя Берташа, залишається дотаційною областю.
- Бюджет на 2012 рік сягає майже чотирьох мільярдів гривень. Однак з цієї суми власних надходжень лише один мільярд чотириста п’ятдесят мільйонів гривень. Решта - це субвенції з державного бюджету, - сказав Василь Берташ.





На правах реклами