Ми у Facebook
03.01.2012, 17:29

Переможці фестивалю "Ми – талановиті" оголошені!

Грандіозний проект, що відкриває таланти Рівненщини, завершився 24 грудня у Стадіо-Пабі. Саме тоді й оголосили найкращих.
Всього переможців було 18, обиралися вони у трьох номінаціях: вокал, хореографія та інші таланти. Кожна з них ділилася на меншу, середню та дорослу вікову категорію. Усі призери були нагороджені спеціальними статуетками та дипломами.

Нагороджувала переможців голова постійної комісії з питань науки, освіти, культури і духовності Рівненської обласної ради Світлана Левицька.

- Можу вас запевнити, що облрада і надалі буде підтримувати цей проект, і ми будемо всіма способами допомагати розвивати його, адже талановиту молодь потрібно підтримувати.

Також особливу подяку за підтримку і фінансування проекту продюсерський центр “Exellent” хотів би висловити: голові Рівненської обласної організації УРП «Собор» Ляшецькому Анатолію Антоновичу; директору Городоцького заводу будматеріалів Андрощуку Валерію Петровичу; директору Моквинської паперової фабрики Никитюку Михайлу Васильовичу; приватному підприємцю Дорожко Івану Григоровичу;
колективу магазину «Все для дому»; директору туристичної агенції «Синдбад тревел» Ящук Ірині Юріївні; Меленчуку Володимиру Петровичу (ССОК «Кузьмівське»); депутату Рівненської обласної ради Качановському Сергію Миколайовичу; директору ТОВ «ОДЕК Україна» Чернецькому Мирону Львовичу; директору ТОВ «УКРБІОЕНЕРГІЯ» Страхонюку Олександру Леонідовичу.

Організатор фестивалю «Ми – талановиті» Роман Яворський запевнив, що найталановитіші діти продовжуватимуть демонструвати свій талант на таких проектах як «Атмосфера», «Аквасфера» та інших заходах, які організовує продюсерський центр «Exellent».

Також у лютому планується ще масштабніший гала-концерт, що відбудеться у драмтеатрі. Слідкуйте за анонсами на телеканалах та у газетах Рівненщини.






На правах реклами