Ми у Facebook
04.01.2012, 13:09

На головній ялинці України дітям подарували гуманітарну допомогу [+Відео]

На головній ялинці України дітям роздавали гуманітарну допомогу з-за кордону. На організаторів свята поскаржилася мама двох дітей у своєму блозі.
У такий подарунковий набір входить, як правило, іграшка, канцелярські набори, зубна щітка, мило, блокнот тощо.

Цей подарунок у світі більше відомий як "сумка самаритянина" та призначений для сиріт та дітей із бідних сімей. Окрім українських дітей, такі презенти на Різдво отримують загалом країни Африки, Східної Європи та Середньої Азії.

Міжнародна благодійна організація, яка надсилає набори, суворо контролює, кому вони дістаються. Відтак інтернет-скандал, який розгорівся в українському інтернеті, приголомшив і доброчинців, що вже багато років поспіль опікуються бідними дітьми країн третього світу. Благодійники намагаються усвідомити, як саме безкоштовні запрошення на свято змогли отримати цілком благонадійні родини.

Організатори свята телефоном запевнили, що на свято до палацу "Україна" того дня приходили саме малозабезпечені діти - за безкоштовними запрошеннями. Як могли потрапити туди заможні родини, у дитячому фонді не знають.

Обурена авторка блогу давати коментарі ТСН не погодилася, а свій фоторепортаж з інтернету видалила, фактично, знявши тим самим претензії до організаторів. У Палаці "Україна" не коментують звинувачення в інтернеті та серйозно подумують про те, щоб взагалі відмовитись від подібних благодійних запрошень на головну ялинку країни знедолених дітей.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ