Ми у Facebook
05.01.2012, 11:55

Депутат Рівнеради запропонував розібратись з вуличною рекламою

Депутат Рівненської міської ради Олександр Курсик запропонував оригінальний спосіб боротьби з несанкціонованою вуличною рекламою. За обклеювання парканів, стовпів і стін депутат пропонує обклеїти офіси несвідомих підприємців.
- Нещодавно почув, що чи то в Тернополі, чи у Житомирі, зібралась депутатська група. Телефонують за тими номерами телефонів, які значились в оголошеннях на сповпах і стінах. Ведуть роз’яснювальну роботу. Якщо це не допомагає, то депутати самі приїжджали в офіс фірм чи підприємців і заклеювали їм цими оголошеннями двері, вітрини... Пропоную щось подібне зробити у Рівному, - вніс пропозицію депутат Рівнеради, фракція ВО "Батьківщина", Олександр Курсик.

Його ідею з ентузіазмом сприйняв міський голова Володимир Хомко.

- Мені подобається така ініціатива. Пропоную вам, пане Курсик, очолити таку депутатську комісію. Може, це трохи вразумить людей і вони перестануть засмічувати місто, - сказав Володимир Хомко.

Окрім того міський голова Рівного сказав, що доручить правоохоронним органам знайти тих, які обклеюють місто різними позитивними лозунгами.

- Бачили, мабуть, на стінах з’являються такі написи, на наклеєному папері, з різними позитивними гаслами. Чесне слово, не знаю хто це робить. Не маю нічого проти того, що там написано, але навіщо обклеювати стіни, - озвучив свою позицію міський голова Рівного.

Читайте також:
Рівненський виконком "повстав" проти реклами

Рівненських депутатів зацікавив напис "Верните деньги, господа"

Рекламний культпохід влади. У місті впорядковують зовнішню рекламу

Депутати хочуть обмежити рекламу на дорогах





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ