Ми у Facebook
10.01.2012, 15:27

На Рівненщині за годину виявили три авто, які були у розшуку

Протягом однієї години прилад відеоспостереження "Рубіж" зафіксував три номерних знаки на автомобілях, які перебували в розшуку.
Дев'ятого січня 2012 року в період з 13.20 до 14.15 на стаціонарному пості №1 в селі Опарипси працівниками Державтоінспекції Рівненщини за допомогою приладу "Рубіж" вдалося виявити три автомобілі, які перебувають у розшуку.

Автомобілі "Шкода Октавія", під керуванням 27-річного Івана, жителя міста Київ, та BMW-740, під керуванням 32-річного Сергія, жителя міста Івано-Франківськ згідно з базою Державтоінспекції АІПС "Угон", перебували в розшуку в Шевченківському райвідділі міліції міста Київ. Ще один автомобіль КІА-CEED, яким керувала 27-річна киянка Ольга, розшукувався Дарницьким райвідділом міліції міста Київ. Усі ці автомобілі працівники ДАІ доставили в Радивилівський райвідділ міліції.

Того ж дня на стаціонарному пості №2 в місті Сарни близько дев'ятнадцятої години працівники ДАІ зупинили автомобіль "Опель-Астра", під керуванням 32-річного рівнянина Едуарда. Цей транспортний засіб згідно з постановою Державної виконавчої служби Шевченківського райвідділу міста Київ з вересня 2009 року знаходиться в розшуку. Автомобіль затриманий та поміщений на спецмайданчик ДАІ.

За даними фактами ведеться перевірка.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ