Ми у Facebook
11.01.2012, 12:35

Роботу рівненських магазинів не продовжать без згоди мешканців

Міська влада Рівного планує продовжувати режим роботи торговельних та розважальних закладів у дворах будинків по-новому. Тепер працювати допізна вони зможуть лише за стовідсоткової згоди мешканців сусідніх будинків.
На черговому засіданні рівненського міськвиконкому розглянули можливість продовження графіку роботи для трьох торговельних закладів. Зокрема гіпермаркету "Фоззі" тепер дозволили працювати цілодобово. До 22.00 і надалі працюватиме супермаркет "Край" у торговельному центрі "Чайка". Власники супермаркету провели реорганізації і попросили виконком повторно затвердити режим роботи. А кав’ярні "Карамель" на вулиці Княгині Ольги поталанило менше.

— Власники закладу попросили продовжити режим роботи до 2.00, — зауважив начальник міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Ігор Остапенко. – Ми вивчили питання і пропонуємо залишити старий графік – до 22.00.

— Це те кафе, що навпроти парку? — уточнив міський голова Рівного Володимир Хомко. — Ми нещодавно вирішили, що підприємці в дворах будинків можуть робити щось лише за стовідсоткової згоди мешканців. Хочуть працювати довше – хай домовляються з мешканцями, зацікавлюють їх. Якщо хочуть, навіть платять. Ми повинні рахуватися з думкою людей, які там живуть. А то маємо один магазин на Північному, де спиртне продають з віконця. Навіть не соромляться це робити при міському голові та міліції. Нехтують власники магазину і думкою мешканців району. Зараз їх оштрафувала податкова та інші контролюючі інстанції.

У підсумку графік роботи для "Карамелі" так і не продовжили.





На правах реклами