Ми у Facebook
16.01.2012, 15:07

Дорожники Рівненщини: "Центральні дороги у нас "чорні"

До кількаденного снігопаду на Рівненщині були готові, запевняють обласні дорожники. І хоч бідкаються: працюють на практично "позиченому" паливі, водночас радіють, що заметів не так багато, як на Львівщині та Закарпатті.
За словами начальника Служби автомобільних доріг у Рівненській області Юрія Проника, незважаючи на снігопад, проїзди дорогами області забезпечені.

— Центральні дороги у нас, як прийнято говорити, "чорні", — каже Юрій Проник. — Ніяких проблем поки немає. Ми ж виїжджаємо при потребі не залежно вихідні то чи свято, щойно є повідомлення — їдемо. От учора працювали з 5 ранку.

За словами головного дорожника області, кошти із держбюджету надійшли із затримкою. Тому техніка працює фактично на "позиченому" паливі. Адже розраховуватимуться за нього уже постфактум.

Сніг, водночас, вирішив іще одну головну проблему доріг Рівненщини: численні ями, які не встигли чи не вистачило коштів відремонтувати, "вирівняла" сама природа.

Тим часом, пан Проник переконує: служба навпаки тішиться, що снігу в області випало не так і багато, у порівнянні з іншими областями.

— У сусідніх областях, наприклад, багато аварій через нечищені дороги, у нас же причини ДТП із снігом не пов’язані, — переконує Юрій Проник.





На правах реклами