Ми у Facebook
19.01.2012, 09:25

Лія Ахеджакова не приїде до Рівного через зламану руку та смерть батька

Народна артистка Росії Лія Ахеджакова не приїде в січні в Рівне, щоб зіграти у виставі «Персидская сирень». Як обіцяють організатори, показ не скасували, а перенесли на початок квітня через «поважні причини».
А причини справді поважні. Для виконавиці головної ролі, для якої, власне, і писалася ця п’єса, Лії Ахеджакової перший місяць 2012 року видався надзвичайно складним.

Спочатку третього січня у виставі московського театру «Современник» «Селестіна» 73-річна актриса впала просто на сцені, отримавши значні травми, які, однак, не завадили їй дограти виставу до кінця. Потім, знаючи про перелом руки, вона ще раз з’являлася на публіці у різних постановках. Але днями лікарі повідомили, що через неправильне зростання кісток потрібно робити операцію, що унеможливлює будь-які гастролі, як і роботу на сцені взагалі. Відновитись від цих травм актриса, на думку лікарів, зможе під кінець березня. На цей час і запланували гастролі Україною, які мали відбутися у Києві, Житомирі та Рівному наприкінці січня.

Іншою поганою новиною, яка, очевидно, сильно вплинула на емоційний стан акторки — була смерть її батька, театрального режисера та колишнього керівника театру в Адигеї Меджида Ахеджакова. Він удочерив майбутню актрису, коли тій було три роки. Хоча народилася вона у Дніпропетровську.





На правах реклами