Ми у Facebook
21.01.2012, 14:36

У Рівному нагородили переможців міської Спартакіади

Починаючи з лютого минулого року колективи рівненських закладів освіти, підприємств та організацій змагалися у більш як десяти видах спорту, аби визначити найсильнішого. Підсумки Спартакіади підбили учора, 20 січня, й нагородили найкращих.
Упродовж року спортсмени змагалися у різноманітних видах спорту, таких як міні-футбол, баскетбол, легка атлетика, настільний теніс, кульова стрільба, шахи, шашки та інші. Саме з переможців окремих змагань і формувався загальнокомандний рейтинг.

— Міська Спартакіада є найбільшим комплексним заходом, який проводиться в місті, — пояснив начальник міського управління у справах сім'ї, молоді та спорту Сергій Шевчук. — Вона проводилась із 15 видів спорту, як ігрових, так і індивідуальних. Переможців визначали окремо у чотирьох підгрупах — "ВНЗ 1-2 рівня акредитації", "ВНЗ 3-4 рівня акредитації", "Підприємства, установи, організації" та "Заклади профтехосвіти". У кожній підгрупі ми визначили команду-переможця.



Переможцями серед ВНЗ стали відповідно команди Технічного коледжу НУВГП та МЕГУ. Найкращою командою серед закладів профтехосвіти стала команда Рівненського торгово-професійного ліцею, а серед підприємств та організацій перемогу здобула команда "Освіта", складена з працівників управлінь освіти та у справах сім'ї, молоді та спорту.



- Я був капітаном команди "Освіта", - розповів головний спеціаліст управління освіти Рівненського міськвиконкому Микола Радько. - І дуже приємно, що наша спільна команда здобула перемогу на Спартакіаді. Особливо важко було у командних видах спорту, де отримуєш великі фізичні навантаження, зокрема у баскетболі та футболі. Тепер на наступній Спартакіаді маємо підтверджувати свій чемпіонський статус.



Окрім того відзначили й переможців у Спартакіаді серед підліткових клубів, школярів та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів. У двох останніх номінаціях перемогу здобула ЗОШ №28, а чемпіоном серед підліткових клубів став клуб "Олімпія".

Переможці та призери були нагороджені пам'ятними кубками. За словами Сергія Шевчука, наступна міська Спартакіада розпочнеться у лютому.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини