Ми у Facebook
24.01.2012, 12:44

Хочеш землю у Рівному — збудуй кафе з туалетом

Знайти інвестора, щоб побудувати «нормальне кафе з туалетом", за рік має ДП "Рівнеавтотранссервіс". Інакше міська рада обіцяє... не давати їм землю в оренду.
Торгові кіоски на території автостанції поблизу залізничного вокзалу вже за рік можуть зникнути зі звичних місць. Принаймні на цьому наполягає міський голова Рівного Володимир Хомко. Інакше ДП "Рівнеавтотранссервіс", яке орендує цю земельну ділянку, більше її не отримає. Так категорично заявив у сесійній залі мер.

— Поки я буду міським головою, зроблю все, щоб в місті не було несанкціонованої торгівлі, — заявив Володимир Хомко. — Такого хаосу і бардака, який зараз на залізничному вокзалі, бути не може. Я добре знаю той район, бо там жив і там живуть мої знайомі. Особисто я ніколи не давав дозвілу на будівництво того кафе, біля кіосків. Але дозвіл надали ще за років п’ять до мого обрання, і я вже не можу нічого змінити. Тому пропоную продовжити оренду землі ДП "Рівнеавтотранссервіс" лише на рік без права встановлення тих жахливих кіосків. Бо якщо ми дозволимо їм там бути, завтра кіоски поставлять біля пам’ятника Шевченку і скажуть, що сім’ю чимось годувати треба.

Отож, депутати проголосували й продовжили договір оренди землі на рік. За цей час ДП "Рівнеавтотранссервіс" має навести лад на території автостанції. У першу чергу — прибрати кіоски.

- А як ви будете їх виселяти, це ваші проблеми, - відрізав мер. Далі дещо м’якше додав: - Допускаю, що там може бути кафе. Якщо хочете, щоб там було кафе, шукайте інвестора, аби збудувати щось пристойне. Ми дамо дозвід на розробку проекту, аби там було кафе з туалетом, де можна помити руки і все таке. За рік ви це все маєте владнати.

Поки ж час іде, депутати об’єдналися у чергову комісію, яка й займатиметься питанням ліквідації незаконних кіосків. Це вже друга комісія, яка має "розібратися" із кіосками. Першу мер ініціював, розлютившись на власника "будки" при вході на Лебединку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
“Амністія” самобудам

Самобуди таки зноситимуть?





На правах реклами