Ми у Facebook
25.01.2012, 10:51

На Волині жінка придбала ковбасу з... туалетним папером

У спеціалізованому м'ясному павільйоні ковельського Привокзального ринку проводилася презентація-дегустація ковбасних виробів товариства з обмеженою відповідальністю "Забіяка" з села Забороль Луцького району. Ковельчанці Олені Петрук сподобалася напівкопчена ковбаса "Смачна" із свинини, півпалки якої вона й придбала.
— Коли ми вдома порізали її, то побачили там якийсь матеріал, що виявився туалетним папером, — розповідає з обуренням жінка. — Я віддала все це на експертизу, щоб санстанція розібралася з якістю продукції та цим виробником.

Як повідомив головний лікар Ковельської районної санітарно-епідеміологічної станції Ростислав Хільчук, на приватного підприємця Галину К., яка продала неякісний товар, накладено 135 гривень штрафу, а матеріали перевірки щодо виробника продукції передано до Луцької міськрайонної СЕС. До речі, кілька років тому вироби товариства з обмеженою відповідальністю "Забіяка" перевіряло державне підприємство "Волиньстандартметрологія" і виявило порушення в маркуванні продукції.

За словами Ростислава Хільчука, минулого року не було жодного випадку, щоб до Ковельської районної СЕС споживачі приносили ковбасу із туалетним папером.






На правах реклами