Ми у Facebook
25.01.2012, 14:49

Смертельна ДТП на Рівненщині сталася в геопатогенній зоні

Фото gazeta.ua

Аварія біля Рівного у якій загинули 9 людей сталася в непростому місці. Про це повідомив 54-річний біоенергетик Валентин Дем'янов.
"Жахлива аварія на Водохреще під Рівним в якій загинули 9 людей сталася на місці, де автотрасу перетинає тектонічний розлом земної кори. Саме в таких місцях енергетичний вплив планети на людину найсильніший", - вважає Валентин Дем'янов.

Він очолює Волинський центр історичних і геофізичних досліджень "Рівне-Суренж". Є співавтором книги "Велич Дулібії Рось. Суренж". Каже, що методом сканування інформаційного поля Всесвіту йому вдалося по-новому осягнути історію давньослов'янського суспільства.

Валентин Дем'янов показує сучасну карту області на якій нанесені енергоактивні зони та назви слов'янських міст Волині ІІІ- поч. ІХ ст. Каже, що енергоактивні зони мало змінилися.

Фото gazeta.ua
Фото gazeta.ua


"Саме в таких місцях найчастіше трапляються аварії, загострюються різноманітні хвороби. Відомі випадки, що стомленим водіям ввижалося наче їх авто їде в асфальтну стіну. Вони намагалися її об'їхати й врізалися в зустрічні автомобілі, - зазначив біоенергетик. - Найбільш піддатливі впливу геопатогенних зон люди роздратовані, невдоволені життям і без віри У них енергетика ослаблена. Через масові духовні проблеми й падіння моральності кількість вразливих людей зростає".

Валентин Дем'янов розповідає, що поїздки до святих місць, молитва в церкві позитивно впливають на біоенергетику людини, виправляють її.

"У такий спосіб віряни міцніють духовно, відновлюють і очищають енергетику. Напевно, без молитов у цій аварії жертв було б більше", - додав він.

Біонергетик пояснює, що наша планета в тому числі й територія області вкрита сіткою різноманітних тріщин кристалічного щита. Зони їх енергетичного впливу бувають від сотень метрів до кількох кілометрів.

"Наприклад, вони є на виїзді з Рівного в сторону столиці, в Корецькому та Костопільському районах. Багато на трасі Київ-Чоп у Житомирській області. Їх можна впізнати за хрестами й віночками на узбіччі доріг. Є місця де тріщини кристалічного щита на глибині всього десятків метрів від поверхні землі. Там, як правило, знаходять поклади граніту й базальту", - каже Валентин Дем'янов.

Дослідник пояснює великі катастрофи та аварії, які відбуваються в світі глобальним коригування тонких полів планети.

"Зростання ДТП та різноманітних техногенно-екологічні ситуації не тільки проблема Рівненщини. На всій планеті відбуваються катастрофи, аварії, протести людей. Все це - наслідок глобального коригування тонких полів планети., - зазначив він. - Ми бачимо тільки наслідки цього процесу. Він впливає на людей, активізує геопатогенні зони. Зросла також кількість людей, чутливих до цього, вони вчиняють нерозсудливі дії. Зміни триватимуть 20-30 років. Вони зумовлені накопиченням впливу людини на планету".

Валентин Дем'янов радить, аби захиститися від негативного впливу геопатогенних зон, у дорозі не сваритися й зберігати духовну рівновагу.

"Амулети та обереги тут не допоможуть. Справа не в предметах, а в нашому душевному стані й вірі. Потрібно щонайменше тричі вдень молитися. Мають бути стійкі моральні принципи й духовні орієнтири. Не допоможе жодна проща, якщо молитва без віри й глибинного усвідомлення. У дорозі раджу не сваритися, не злословить й зберігати духовну рівновагу. Не можна проклинати й бажати зла, бо це ослаблює біополе й робить нас вразливими", - додав біоенергетик.

Читайте також:

Водій маршрутки, що зіткнулася з вантажівкою, не постраждав, а ще 2 людини померли у лікарні
Попередня версія причини ДТП, у якій загинули 9 людей, - слизька дорога
Відомі імена постраждалих у вчорашній ДТП на в'їзді в Рівне





На правах реклами