Ми у Facebook
26.01.2012, 13:39

Як ви ставитесь до того, що квартплату у Рівному нараховуватимуть окремо по кожному будинку? [ОПИТУВАННЯ]

Як повідомляє "Рівненська газета" Рівненський міськвиконком затвердив окремі для кожного будинку тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Тобто із 1 лютого квартплата буде розраховуватись для кожного будинку окремо, чого раніше не було. Портал OGO.ua поцікавився у рівнян, як вони ставляться до такого нововведення.
Наталія, працівник банку:
— Я позитивно ставлюся до такого рішення і вважаю, що люди від цього тільки виграють, адже доведеться меншу квартплату платити. Головне, щоб якість послуг залишалась на нормальному рівні.



Мар’ян, пенсіонер:
— Може, це й на краще, але я не знаю, що від цього зміниться. Може, й не треба нічого змінювати. Я живу на Лермонтова, і наш ЖЕК нормально обслуговував будинок, але тепер сталася майже комічна ситуація — його розформували і я тепер не знаю, у який ЖЕК я маю платити квартплату.



Яна, студентка:
— Формально, на папері, людям стане краще і вигідніше. Але реально не думаю, що це щось кардинально змінить. ЖЕКи як не робили нічого, так і не робитимуть, а ми їм будемо далі платити невідомо за що.



Віталій, громадський активіст:
— Вважаю, що рішення правильне, але потрібно докладно розібратися, за якою схемою квартплата буде нараховуватись. Також вважаю, що мешканцям з цією зміною варто буде активніше контролювати роботу ЖЕКів, аби знову не виходило те, що люди платять за неіснуючі послуги.



Мирослава, пенсіонерка:
— У нас прибудинкова територія і під'їзди нормально прибираються. Не знаю, чи треба щось змінювати. Якщо від цього зменшиться квартплата, а якість послуг залишиться на тому ж рівні, тоді нехай буде.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ