Ми у Facebook
27.01.2012, 14:05

У Рівному з понеділка через морози закривають школи та дитсадки [ОНОВЛЕНО]

У Рівному у зв’язку з подальшим зниженням температури повітря скасовують заняття в учнів початкових класів, а дошкільнята не відвідуватимуть дитячі садки.
У Рівному від понеділка, 30 січня, в учнів початкових класах — вимушені канікули, а дошкільні навчальні заклади не працюватимуть.

Як повідомила заступник начальника управління освіти Катерина Сичик, таке рішення прийнято за рекомендацію СЕС у зв’язку з подальшим зниженням температури повітря.

Наступного тижня температура повітря знижуватиметься і надалі. Тому навчання в учнів молодших класів скасовані, а учні середніх та старших класів продовжуватимуть навчання, - наголосила пані Сичик.

Разом з тим, за її словами, вчителі продовжуватимуть роботу і їх зарплата буде збережена у повному обсязі.

Начальник управління освіти та науки РОДА Іван Вєтров
повідомив, що рішення про призупинення навчально-виховного процесу у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах Рівненської області приймає кожен район і місто.

- У кожному районі і місті працюватимуть спеціально створені штаби, які контролюватимуть ситуацію в умовах значного похолодання, - наголосив Іван Вєтров.
Він також додав, що згідно з санітраними нормами, коли температура повітря нижче 20 градусів, то призупиняється навчальний процес у початковій школі, коли нижче 24 градуси — то в 5-11 класах.





На правах реклами