Ми у Facebook
31.01.2012, 12:04

Де на Рівненщині через мороз припинено навчання?

На Рівненщині у деяких районах через морози скасовуються повністю заняття у навчальних закладах.
Так, із 31 січня по 3 лютого у Рокитнівському районі закриті усі школи з 1 по 11 клас. На цей же період у Млинівському районі закрито усі школи і дошкільні навчальні заклади. Від сьогодні, 31 січня, скасовано навчання у школах Острозького району. А у місті Острог заняття продовжуються.
Про це повідомила завідувачка відділення гігієни дітей та підлітків Рівненської обласної СЕС Олена Аранчій.

Окрім того, за її словами, станом на 30 січня в умовах значного погіршення метеорологічних показників навчання з 1 по 11 клас повністю припинено у Гощанському, Сарненському, Корецькому, Радивилівському районах. У Костопільському, Рівненському і м. Рівне учнів початкової школи вже не навчаються.

- Від сьогодні, 31 січня навчання повністю припинено навчання у Здолбунівському та Дубенському районах, - зауважує Олена Аранчій.

А від завтра, 1 лютого, заплановано скасувати навчання у початковій школі у Березнівському, Володимирецькому, Зарічненському районах. А у Дубровицькому районі навчання розпочинається з 10 години ранку.

Між тим, у дошкільних навчальних закладах Гощанського, Костопільського районах і м. Рівне скасовані заняття. Чергові групи працюють у Здолбунівському районі.

- Інформація стосовно закриття навчальних і дошкільних закладів оновлюється постійно, тому не виключено подальше їх закриття в районах області, - наголосила Олена Аранчій.

Між тим у Рівному від 1 лютого в 5-11 класах припиняються заняття через значене зниження температури. За словами заступника начальника управління освіти Рівненського міськвиконкому Катерини Сичик навчальний процес припинено на три дні.


- У дошкільних навчальних закладах працюють чергові групи і якщо в батьків є така потреба, вони можуть привести малечу до садочку, - наголосила Катерина Сичик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному з понеділка через морози закривають школи та дитсадки

На Рівненщині більшість госпіталізованих через грип - діти
Лютий прийде з лютими морозами: в Україні до -33 градусів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ