Ми у Facebook
03.02.2012, 10:14

У вбивстві українського фотографа Розвадовського підозрюють чотирьох осіб

Троє підозрюваних у справі про вбивство журналіста "2000" заарештовані, злочин вони готували протягом двох місяців. Справу передають до суду.
Розслідування справи про вбивство фотокореспондента газети «2000» Віталія Розвадовського підходить до завершення. Можливо, в березні його передадуть до суду. Про це нам сказали в міліції.

«Зараз справа на стадії розслідування. Воно затягнулося, бо треба було провести багато експертиз. Всі підозрювані - їх четверо - встановлені. Всі осудні. А злочин готувався протягом двох місяців. Троє підозрюваних заарештовані, один перебуває на підписці про невиїзд", - розповів заступник начальника ЦГЗ Київської міліції Володимир Дмитренко.

Нагадаємо, Віталій Розвадовський був смертельно поранений 28 листопада в під'їзді будинку по Харківському шосе, йому було нанесено 30 ударів ножем в область голови та шиї. Від втрати крові він помер вночі 29 листопада. Тоді ж міліція затримала за підозрою у вбивстві знайомого Розвадовського, який пізніше визнав свою провину.

Підозрювані - молоді люди у віці до 20 років. Їм інкримінують "умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене групою осіб".

Попередньо було встановлено, що вбивство сталося з метою заволодіння грошовими коштами Розвадовського в розмірі близько 20 тис. грн, які той напередодні передав своєму знайомому для покупки декількох айфонів.

Читайте також:
У вбивстві фотографа Розвадовського зізнався його 17-річний друг





На правах реклами