Ми у Facebook
04.02.2012, 14:09

Рівненська співачка Тетяна Батейко: “Сцена це класно, але я хочу заміж і дітей” [+ІНТЕРВ'Ю]

Співати для Тетяни - це робота. Дівчина працює в міському будинку культури та співає у тріо "Лісова пісня" разом з оркестром "Бревіс". Обожнює російську класику та природу і мріє про сім'ю.
— Звідки з'явилося бажання стати співачкою?
— Співати — це моя професія. Захопилася співом ще з першого класу, коли пішла в хор. Там співала років з п'ять. Потім його перейменували в музично-театральну студію, тобто там уже вчили і танцювати, і акторської майстерності. Згодом вступила в інститут культури на естрадний спів.
Зараз у нас є тріо “Лісова пісня”, яке існує уже третій рік.
Просто зібралися дві естрадні співачки і фольклористка — я, Мирослава Толочик і Галина Давидюк. І вийшло таке естрадне мистецтво, поєднане з фольклорною музикою.
У нас є дуже класний симфонічний оркестр з рок-групою — "Бревіс". Я обожнюю рок-музику. Це таке задоволення, коли стоїш на сцені, а позаду така "махіна" — 30 людей працює на тебе.
Майже у всіх конкурсах, де беремо участь, займаємо перші місця.



— Де виступаєте?
— По Рівному практично всюди. Постійно запрошують виступити на різноманітних святах. Також їздили в Луцьк, Польщу.
Виступів дуже багато, буває, що і щодня виходимо на сцену.



— Де берете пісні?
— По-різному буває. Деякі десь чуємо і перероблюємо у своє аранжування. Дуже хочеться записати диск, але поки що не виходить, бо немає на це грошей.



— Що найприємніше в роботі?
— Це взагалі кайф співати на сцені. Завжди чекаю моменту, коли виходиш на сцену, піднімаєш руку і за тобою сотня людей теж піднімає, це така своєрідна віддача.
А найважче — психологічна та моральна втома. Дуже багато віддаєш, коли співаєш. Хоча це в задоволення.

— Впізнають люди на вулицях?
— Поки не впізнавали.



— Бути співачкою в нашому місті прибутково?
— Зовсім ні. Заробітку вистачає, щоб вижити і знімати квартиру.

— Чим ще захоплюєшся, окрім роботи?
— Надзвичайно люблю читати. Просто марю книжками, читаю практично все підряд. Особливо люблю російську класику — Чехова, Достоєвського. Обожнюю природу. Все проміняю на природу, на книжку, рибалку :)



— Про що мрієш?
— Жити весело та творчо. Музичних мрій не маю, все уже збулося, про що мріяла. В столицю теж не хочу. Адже музика і співи це дуже класно, але я хочу заміж і дітей.





На правах реклами