Ми у Facebook
05.02.2012, 10:57

Холостяк №2 — нащадок царської династії Романових Френсіс Метью

Головним героєм другого сезону романтичного реаліті-шоу «Холостяк» телеканалу СТБ став 33-річний Френсіс Метью з Великої Британії. Повне ім'я - Френсіс Олександр Метью Романов, нащадок царської династії Романових. Його мати - принцеса Ольга Андріївна Романова.
«Хоч я й виріс у Британії, але завжди цікавився своїм родоводом і вже давно хочу повернутися до своїх слов'янських коренів, - розповідає Френсіс Метью. - А найромантичніша історія мого життя пов'язана з дівчиною саме з України. На жаль, ці стосунки тривали лише кілька тижнів, але слід залишився назавжди. На згадку про них я ношу перстень на правій руці. Тому було б нерозумно відмовитися від такої пропозиції, це знак долі. До речі, мама підтримує моє рішення».

«Пошук другого Холостяка тривав дуже довго: ми перебрали безліч кандидатур - нам важливо було знайти унікального чоловіка й протилежність героєві першого сезону. Френсіс вихований у справжніх дворянських звичаях, дуже мужній і водночас зворушливий, жив у різних куточках світу й прагне створити родину, - пояснює вибір головний режисер проекту і його керівник Ксенія Бугрімова. - Також хочу зазначити: незважаючи на те, що ми переглядали на цю роль багатьох претендентів, інформація про яких потрапила до ЗМІ, Френсіс став першим, чию кандидатуру як героя другого сезону ми підтверджуємо офіційно».

Френсіс Метью випробував себе в різних професіях, а останні 8 років він присвятив фотографії. Уже кілька років знімає фешн-історії для VOGUE, GQ, ELLE та інших глянсових видань. Причетний до запуску VOGUE в Індії, де жив останніми роками. Видав фотоальбом роду Романових, де задокументував історію царської династії.

Родовід Френсіса Метью
Дідусь - Андрій Романов, був сином Ксенії Олександрівни й Олександра Михайловича, великих князів Романових. Пара познайомилася в Лівадії (Крим), і там почалася їхня романтична історія кохання. Поки Олександр Михайлович подорожував світом, Ксенія вже з 11 років писала йому зворушливі любовні листи. Він був першим та єдиним її коханням. І всі сімейні події їхнього життя були пов'язані саме з Кримом.
Мати - Ольга Романова - також є кровною родичкою Єлизавети ІІ, царюючої королеви й голови держави Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії.





На правах реклами