Ми у Facebook
06.02.2012, 09:29

Харват презентував оновлене "Рівне. На межі тисячоліть" [+Фото]

У Рівненській обласній бібліотеці видавець та фотохудожник Олександр Харват презентував нове видання фотоальбому "Рівне. На межі тисячоліть". Книга вмістила понад 200 світлин минулого й сучасного життя міста.
Відомий рівненський видавець та організатор міжнародного фотосалону "Фотовернісаж на Покрову" Олександр Харват продовжує фіксувати історію міста на сторінках фотоальбомів. Цьогоріч світ побачило чергове дітище митця - суттєво оновлений фотоальбом "Рівне. На межі тисячоліть".



- Якщо порівняти з попереднім виданням, то додали більше половини нових світлин, - зауважив автор. - Також вдалось зібрати чималу колекцію світлин старого міста зроблених у різні роки XX століття. Кожен читач може порівняти їх з сучасними знімками та побачити як змінилось місто.



Над книгою працювали не тільки фотографи і дизайнери, а й історики.


- Друге видання альбому вийшло навіть краще за попередне, адже ми відкриваємо для себе нові сторінки історії рідного міста, - наголосив директор Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександр Булига. - Тому вірю, що колись світ побачить і третє видання альбому. Адже місто змінюється і колись теперішні світлини стануть історією.



"Рівне. На межі тисячоліть" вийшло друком за сприяння Рівненської міської ради українською та англійською мовами.













На правах реклами