Ми у Facebook
06.02.2012, 12:30

На Рівненщині чоловік ховав марихуану у ванній кімнаті

У Радивилові 24-річний Павло у ванній кімнаті своєї квартири зберігав марихуану. Правоохоронці, окрім небезпечної для здоров’я наркотичної речовини вилучили у молодика ще й пристрій для її вживання, так званий у народі «бальбулятор». Чоловік стверджує, що все тримав для власних потреб.
24 січня підвечір, співробітники міліції, отримавши оперативну інформацію, навідались до квартири одного з жителів Радивилова.

– Під час огляду квартири підозрюваного у ванній кімнаті ми виявили пакет з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на коноплю, – розповідає, начальник карного розшуку Радивилівського РВ УМВС Олександр Конюший. — Про причетність Павла до вживання наркотиків свідчила також знайдена міліціонерами поліетиленова пляшка, яка була спеціально пристосована для куріння конопель.

Враховуючи зібрані оперативниками докази та висновки експертного дослідження, згідно з якими представлена для дослідження речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом (марихуаною) масою майже 10 грамів, стосовно Павла порушено кримінальну справу частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), санкцією якої передбачено до трьох років позбавлення волі.





На правах реклами