Ми у Facebook
06.02.2012, 16:11

У Рівному в гаражі горів автомобіль [+Фото]

Минулої п’ятниці, 3 лютого, о 13.52 в оперативно-диспетчерську службу Управління МНС надійшло повідомлення, що в Рівному по вулиці Старицького, в автогаражному кооперативі «Колесо» із закритого на декілька замків гаража виходить дим.
На місце події одразу виїхала чергова варта МНС. По приїзду було встановлено, що в цегляному гаражі горить автомобіль марки ЗАЗ-1102. Ще до приїзду вогнеборців співробітники охорони кооперативу за допомогою болгарки зрізали петлі металевих воріт. Рятувальники швидко виштовхали палаюче авто на вулицю та за допомогою водяних стволів загасили полум’я. Але все ж таки вогнем було значно пошкоджено транспортний засіб. У самому гаражі було тільки закопчено димом стіни.



Про це OGO.ua повідомив капітан служби цивільного захисту Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди УМНС в Рівненській області.



Як розповів директор автогаражного кооперативу, власник авто поставив справний автомобіль у гараж близько 12 години та пішов додому. Через дві години «Таврія» миттєво спалахнула. Що стало причиною загоряння, наразі встановлюють працівники Управління держтехногенбезпеки.






На правах реклами