Ми у Facebook
06.02.2012, 14:12

Рівненська журналістка вийшла на професійну сцену

Минулого року журналісти змінили професію на день, зігравши на сцені Рівненського театру виставу "Пошились у дурні". Тоді це зробили, щоб зібрати гроші для хворих дітей. Нещодавно одній з учасниць тієї вистави знову довелось вийти на сцену, тепер уже з професійними акторами.
Журналістка Рівненського обласного державного телебачення Оксана Жужельська замінила професійних актрис на сцені Рівненського академічного музично-драматичного театру. Їй довелось зіграти роль Горпини у виставі "Пошились у дурні".

- Нам довелось запросити Оксану зіграти у виставі, тому що так вже сталось, що зіграти цю роль було нікому. Обидві акторки, які у виставі грають цю роль - вийшли в декрет, - пояснює директор театру Володимир Петрів. - І я геть не шкодую, що запросив Жужельську. Попри хвилювання, вона справилась з роллю чудово.

Щоправда, як розповідає сама журналістка-акторка, задля неї дещо змінили сценарій вистави.

- Довелось трохи скоротити музичні номери в тих місцях, де є партії моєї героїні. Дуже хвилювалась перед виходом. Переживала, що забуду слова, адже востаннє грали цю виставу півроку тому. Але, на щастя, все вдалось. Багато в чому завдяки підтримці акторів, - каже Оксана Жужельська.

Це вже не перший вихід журналістів, які брали участь у благодійному проекті і грали у виставі "Пошились у дурні", на професійну сцену. Кореспондет газети "Рівне вечірнє" Андрій Матвіїв, який грав роль Ничипора, вже заміняв на сцені актора Вячеслава Давидюка.

Читайте також:
Рівненські журналісти стануть театральними акторами
Рівненська журналістська вистава “Пошились у дурні” зібрала аншлаг [Фото+Відео]
Благодійна вистава "Пошились у дурні" зібрала в Кузнецовську 35 тисяч гривень [+Фото]
Оксана Жужельська: "Коли закриваються куліси і стихають оплески..."
Юліана ТЕТ: "Апельсинова вистава з міцною табакою"





На правах реклами