Ми у Facebook
07.02.2012, 13:43

Що нині обговорюють у рівненських блогах [БЛОГИ]

Блогери порталу OGO.ua — це свого роду письменники-свідки, які розповідають про побачене, почуте, відчуте; діляться професійним досвідом; роблять аналітичні висновки та навіть порушують суспільно важливі теми. Тож про що нині пишуть у блогах?
Актуальна нині тема про закриття чи не найбільшого українського файлообмінника EX.ua сколихнула всю інтернет-спільноту. Про це у своєму блозі пише громадський діяч Юрій Шушкевич.



“Що ми будемо робити без екс.уа!? Вони за це заплатять! Ми все їм пригадаємо! Тепер цим розбійникам точно кінець! ААА!!! Ми їм за це сайт МВС завалимо, а потім ще президентський. В топку Юльку, президент вирішив харчуватися нами! Кінець халявним серіалам, прону, операційному забезпеченню і всій халяві на цій землі! Життя втратило свій сенс!”

ЧИТАТИ ДАЛІ



"Рівненщина – бурштиновий край". Але чому ж влада не бажає врегулювати видобуток бурштину на Рівненщині та в країні? Зробити з Рівненщини бурштинову столицю хочуть місцеві чиновники.
“Але поки що ця ідея засіла лише у їх головах та ще декількох причетних до цього бізнесу людей, пише у своєму блозі Юрій Дюг, журналіст, керівник інтернет-проектів та завсідник блогів на порталі OGO.ua. - Там "унизу" в північних районах бурштиновим брендом не переймаються, його просто копають незаконно. Немає бажання займатись бурштином і "вгорі" на державному рівні. Не до того зараз”.

ЧИТАТИ ДАЛІ



Свої суб'єктивні кінорецензії до фільмів "Гігантик" та "Один день" пропонує Сергій Мартинюк, він же вокаліст та лідер гурту “ФІОЛЕТ”, він же арт-директор музичного фестивалю “БАНДЕРШТАТ”, він же просто Колос.

Ці фільми — це “дві різні історії, одна з яких обривається там, де тільки чекаєш початку чогось, а інша — просто обривається, причому там, де вже точно нічого такого не чекаєш”.

ЧИТАТИ ДАЛІ





На правах реклами