Ми у Facebook
07.02.2012, 14:07

Фракція “Батьківщина” Рівненської міської ради обрала нового голову

Кілька днів тому змінилося керівництво фракції “Батьківщина” в Рівненській міській раді. Тепер її очолює депутат Юрій Запорожець. Призначено також нових заступників голови фракції.
Попередній керівник – Любомир Гладун сам відмовився від цієї посади:

- На початку роботи нашої каденції, трохи більше року тому, я побачив, що багато депутатів вперше потрапили до міської ради, погано орієнтуються в її роботі, діяльності виконавчих органів. Тому запропонував свою кандидатуру на головування у фракції. Колеги мене підтримали. Тепер же багато чого змінилося, депутати “виросли”. На жаль, мені як голові фракції не вдалося знайти порозуміння з бюро міської і обласної партійних організацій. Тож у фракції почалися певні непорозуміння, тому я вирішив скласти свої повноваження. За час мого головування ми подали найбільше поправок, зарекомендували себе як принципова фракція, що має свою позицію. Сподіваюся, що так і залишиться. У вільний час планую зосередитися на партійній роботі, зокрема організаційних питаннях перед виборчою кампанією.

Тож відтепер найбільшу фракцію у міській раді (21 депутат) очолює Юрій Запорожець. Його заступниками обрано Олександра Курсика, який був заступником і у Гладуна, Віталія Першогубу та Володимира Грудницького.

Читайте також:
Результати виборів: у Рівному — “Батьківщина”, в області — Партія регіонів
У міській раді створили 7 фракцій
"Батьківщина" та "Свобода" через Грещука погрожують блокувати сесію





На правах реклами