Ми у Facebook
07.02.2012, 16:53

Через мороз скасують весняні канікули?

На Рівненщині практично у всіх районах області з понеділка, 6 лютого, навчання відновлено. Крім Радивилівського, Демидівського, Острозького і Здолбунівського районів.
Як повідомив головний спеціаліст Рівненського обласного управління освіти та науки РОДА Святослав Сидорук, сьогодні, 7 лютого, прийнято рішення відновити з 8 лютого навчання у Здолбунівському районі.

— Поки що в інших районах навчання не відновлюють, хоча ситуація завтра, 8 лютого, може змінитися. Усе залежить від рішення спеціальних комісій, які працюють в районах, — наголосив Святослав Сидорук.

Із 7 лютого у Рівному відновлюється навчання у школах та дитсадках

У кожному районі визначають, як відпрацьовувати пропущений матеріал. Наприклад, у деяких навчальних закладах відчуватимуться по суботах, в інших - будуть ущільнювати навчальний матеріал.

Не виключено, що школярі зможуть знову піти на вимушені канікули. При умові, якщо температура повітря знову стає нижче 20 градусів морозу, тоді скасують заняття в учнів початкової школи, а якщо 24 градуси морозу — відпочиватимуть ще й школярі 5-11 класів.

Втім, освітяни запевняють: весняні канікули у школярів не скасовуватимуть.

Читайте також:
У Рівному з понеділка через морози закривають школи та дитсадки [ОНОВЛЕНО]
Де на Рівненщині через мороз припинено навчання?





На правах реклами