Ми у Facebook
08.02.2012, 17:07

У Рівному перевіряли, як гріють батареї у навчальних закладах

Сьогодні, 8 лютого, працівники Рівненської міської СЕС провели перевірки у освітніх закладах Рівного.
Завідувачка відділу гігієни дітей та підлітків ДЗ "Рівненська міська СЕС" Ірина Ковальчук повідомила, що перевірки проводилися за скаргами, які надійшли на “гарячу” лінію в РОДА.

Рівненські учні вчаться у холодних кабінетах?

— Одна скарга надійшла, що холодно у ясельній групі ДНЗ №28, інша, що холодно у кабінеті української мови та літератури у СпШ №15, — розповідає Ірина Ковальчук. — Наші спеціалісти провели заміри температури: у ясельній групі температура становила +19 градусів тепла. Згідно з санітарно-гігієнічними правилами температура повітря у дошкільному закладі має становити +18...+22 градуси тепла.

У СпШ №15 провели перевірку чотирьох кабінетів української мови та літератури.

— В одному із кабінетів навчання не проводиться. У інших трьох — температура становить +17...+18 градусів тепла, а згідно із нормами оптимальна температура: +17...+21 градус тепла. Тобто скарги не підтвердилися. Разом з тим, ми побачили, що дехто з дітей одягнутий зовсім не за погодою. Зокрема, один хлопець був у футболці, а зверху, одягнутий у куртку. А дехто з дівчат ходить на навчання у легких блузах. Тому звертаємося до батьків, аби слідкували, що одягають діти на навчання, — наголосила Ірина Ковальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Поради рівнянам: перша медична допомога при обмороженнях
Через мороз скасують весняні канікули?






На правах реклами