Ми у Facebook
09.02.2012, 13:05

Рівнянам запропонують кохатися

Стосунки, скріпленні коханням, фотооб’єктив та пересічні рівняни – саме це лежить в основі фотовиставки про найголовніше людське почуття.
Ідея фотовиставки стала викликом буденності у сімейних відносинах багатьох пар. Саме тому, за словами організаторів, усі фотороботи, які будуть представлені, покажуть на скільки важливими у сім’ї є гармонійні стосунки.

- Про те, як побут та буденність згашають пристрасті та ніжні почуття вже після кількох років спільного життя, я знаю з власного досвіду, - пояснює організатор фотовиставки Аліна НОВИЦЬКА. - Гармонійні стосунки в сім’ї - це тяжка праця, а тендітний вогник кохання потрібно ще й вміти підтримувати. Саме тому й виникла ідея зробити таке свято для закоханих пар. Більше того, виставку ми вирішили назвати "Фотофантазії на тему кохання", а назва "Кохаймося" прийшла вже під час самих фотозйомок.



За задумом авторів проекту, аби таким фотофантазіям надати особливого шарму та емоційності, в ролі моделей виступили пересічні рівняни. Відтак, наймолодшими учасниками стали шестимісячні малюки, а найстаршими – 55-річна пара.

Для молодої рівненської фотохудожниці Марини ХУДАНІЧ цей проект став своєрідним випробуванням. Адже її роботи будуть покликані перенести глядачів у вимір кохання.

- Втілити у життя такий задум було не зовсім легко, - розповідає Марина. - Адже в максимально короткий термін часу, котрий виділявся для кожної пари, потрібно було продумати та відобразити той образ, який би максимально підходив для учасників дійства! Відтак, для закоханих наші фотофантазії стали нагодою урізноманітнити своє буденне життя. Тому, сподіваюсь, експозиція буде максимально живою та емоційною.



Відкриття фотовиставки "Кохаймося" відбудеться 15 лютого у кафе-барі "Джемм", а відтак усі бажаючі у період з 15 по 29 лютого зможуть оцінити якість кохання по-рівненськи.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ