Ми у Facebook
13.02.2012, 12:06

Екстрасенс з Рівненщини знає результати Євро-2012?

Євро-2012 з кожним днем стає найбільш очікуваною подією в Україні завдяки своїй масштабності та очікуваним наслідкам для країни.
Багато проблем, як відомо, пов’язано з підготовкою до цього заходу; багато чуток та недомовок огортають футбольну тематику. Містика, прогнози провидців та екстрасенсів також не примусили на себе чекати. Відомий емпат та екстрасенс Кирило Мировий, що проживає на Рівненщині, склав свою карту результатів, які чекають на вболівальників.

Отже, за словами пана Кирила, з групи А (до складу якої входить Польща, Греція, Росія та Чехія) в наступний етап вийдуть Росія та Чехія; з групи B (Голландія, Німеччина, Данія, Португалія) – Німеччина та Португалія; в групі С (Іспанія, Італія, Хорватія та Ірландія) порадують своїх вболівальників Іспанія та Італія; група D (Україна, Швеція, Франція, Англія) – Україна та Англія.

Кирило Мировий, якому даний прогноз коштував величезних енергетичних зусиль, поділився своїми міркуваннями і щодо остаточних результатів гри. Екстрасенс переконаний, що в фінал вийде Німеччина і… Україна! Щоправда, переможцем у цьому двобої вийдуть все ж німці, з рахунком 3:1.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ