Ми у Facebook
13.02.2012, 17:04

Студенти МЕГУ розпочинають "Студентську весну"

Сьогодні розпочинається традиційний фестиваль студентської творчості "Студентська весна", організований студентами Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Відносно ранній початок фестивалю організатори пояснюють наближенням Стрітення та ЄВРО-2012.
- Цьогорічний ранній початок фестивалю зумовлений тим, що всі навчальні програми підтягуються вперед, через проведення в Україні ЄВРО-2012, - пояснила проректор з виховної роботи МЕГУ Наталія Терновик. - Крім того у нас дуже багато заходів заплановано, та й через наближення посту ми вирішили, що можна уже розпочинати "Студвесну". У нас багато віруючих студентів, які не хотіли б виступати під час посту. До того ж 15 лютого, в останній день фестивалю, в народі відзначають Стрітення, зустріч зими із весною.

За словами пані Наталії, на гостей фестивалю чекає багато різножанрових номерів, серед яких будуть гра на музичних інструментах, театральні постановки, вокал, КВК, стеми та багато іншого.

Перший та другий відбіркові дні відбудуться відповідно сьогодні та завтра у приміщенні МПК "Текстильник". Початок о 16.00.

Фінальний гала-концерт фестивалю відбудеться у середу, 15 лютого, о 17.00.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ