Ми у Facebook
14.02.2012, 11:18

Сьогодні рівняни зможуть залишити свої зізнання на Стіні кохання

14 лютого до дня Валентина активісти громадської організації "Студентська Республіка" проводять акцію "Стіна кохання" в рівненських університетах та на майдані Незалежності.
- Ця акція проводиться вже декілька років поспіль по всій Україні. Цього року більш ніж у 100 вишах країни буде розміщена "Стіна кохання". Дуже приємно, що такий захід проводиться і у нашому місті, - розповідає OGO.ua координатор акції Наталія Малиновська.

Із 11.00 в Міжнародному економіко-гуманітарному університететі ім. С.Дем’янчука, (корпус №2, 3), Рівненському державному гаманітарному університет (корпус №5, історико-соціологічний факультет) та Національному університеті водного господарства та природокористування (корпус №6) розпочнеться акція "Стіна кохання", де всі бажаючі зможуть привітати зі святом, висловити свої почуття та отримати валентинку від активістів Студентського самоврядування.

Продовдення акції відбудеться о 16.00 на майдані Незалежності, у якій зможуть взяти участь всі рівняни, залишивши свої привітання на "Стіні кохання".

О 17.30 відбудеться підсумок акції та буде визначено найкращі привітання! Переможці отримають заохочувальні подарунки від організаторів!

По завершенні всі учасники акції зможуть запалити свічки, утворивши палаючі серця кохання.

Особливу вдячність організатори висловлюють ректоратам НУВГП, МЕГУ та РДГУ, начальниці відділу у справах сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Марії Зубовій, а також головам студентських рад, які охоче відгукнулися та допомогли у підготовці до проведення "Стіни кохання".

Інші статті до теми:
Вітаємо з Днем Святого Валентина
День Святого Валентина: від ковзанів до пелюсток троянд
Рецепти до Дня св. Валентина: М’яско для коханого і Банановий тортик "Хочу солоденького"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ