Ми у Facebook
15.02.2012, 14:45

У Таїланді рекорд із найдовшого поцілунка встановила гомосексуальна пара

Під час поцілункового марафону в тайському курортному місті Паттайя гомосексуальна пара з Таїланду встановила рекорд тривалості поцілунку - 50 годин, 25 хвилин та одна секунда.
Марафон був приурочений до святкування Дня всіх закоханих.

Переможці, 31-річний Нонтават Яренгасорнісін і 29-річний Танакорн Сіттямтонг, розповіли, що їх роман триває вже три роки, і в 2011 році вони також брали участь у змаганні на найтриваліший поцілунок, але тоді не змогли перемогти. Їх попередній результат - 22 години, 9 хвилин і 17 секунд.

Нинішнє досягнення закоханих тайців буде внесено до Книги рекордів Гіннесса. За перемогу рекордсмени отримали два персні з діамантами, грошовий приз, а також ваучер на відпочинок в готелі.

У 2012 році в марафоні поцілунків взяли участь сім пар - шість гетеросексуальних сімей і один гомосексуальний союз. За правилами конкурсу, парам не дозволялося сидіти, спати і їсти (учасників поїли молоком, водою і соком через соломинки). Відлучитися в туалет можна було тільки за умови, що поцілунок не буде перерваний.

Перший поцілунковий марафон в Паттайя відбувся в 2011 році. Тоді переможцями стала сімейна пара, яка не розмикала губ протягом 46 годин 24 хвилин і 9 секунд. Цей результат був зареєстрований Книгою рекордів, але тепер буде оновлено.

Нагадаємо, у Рівному закохані цілуються понад 20 годин, щоб виграти нетбуки.





На правах реклами