Ми у Facebook
19.02.2012, 16:32

Рівненський зоопарк змушений заробляти більше

Цьогоріч Рівненському зоологічному парку доведеться самотужки заробити більше, ніж планувалось. Щоб утримати у належному стані вольєри, споруди, територію, забезпечити належний догляд за тваринами та справитись з іншими видатками, зоопарку необхідно заробити більше 2 мільйонів гривень.
Рівненський зоопарк планував отримати з бюджету півтора мільйона гривень та додатково заробити більше півтора мільйона гривень для закупівлі корму та інших видатків, - йдеться на офіційному сайті Рівненського зоопарку www.zoopark.rv.ua.

Однак, на січневій сесії Рівнеради, був затверджений бюджет міста, у якому фактично закладено в бюджет 850 тисяч гривень, та 100 тисяч гривень цільових на ремонт асфальтового покриття. Виходячи з цього, тепер зоопарку потрібно самотужки заробити більше двох мільонів гривень замість запланованих 1 мільйон 763 тисячі гривень.

- Фінансування лишилося на тому ж рівні, що й минулого року, - розповіла бухгалтер Рівненського зоопарку Олена Ковальчук. - Депутати розуміють потреби зоопарку й те, що видатки зросли. Однак збільшити фінансування зоопарку не вдається, адже багато залежить від бюджету міста. Тож будемо намагатись заробляти самостійно на необхідні потреби. Минулого року в цю пору наш зоопарк готувався до святкування Масляниці. Цього року це святкування переносять до центру міста, тому які саме заходи допоможуть заробити необхідну суму, поки не знаємо.





На правах реклами