Ми у Facebook
23.02.2012, 17:30

Тернопіль: Написав історію проституції [18+]

Про історію проституції видав книжку тернополянин Антон Шаповал. На полицях тернопільських книгарень вона з'явиться вже у березні. Історик вважає, що сексуальне виховання мусять впроваджувати ще у школі

- На цю тему можна написати десятки томів на 600 сторінок, - розповідає автор. - Моя книжка має швидше ознайомчий характер. Я хотів просто ознайомити людей, звідки іде стародавня професія і як вона зараз розвивається. І як молодшають її працівниці.
Книга поділена на три розділи: давній світ, Середньовіччя і сучасність.
- Я показую, як проституція зароджувалася, як вона була пов'язана з релігією, - продовжує Антон. - Потім - переростала в оргії, далі - спричинювала поширення венеричних хвороб. Ці хвороби теж можна вважати найдавнішими.
Автор розповідає, що його книга призначена для читачів, починаючи з 16-ти років.
- В Європі сексуальне виховання починають із шести років, - додає письменник. - Вважаю, що і в нас курс психології сімейного життя треба викладати ще у школі.
Над книгою автор працював рік. Велику роль у створені цієї роботи зіграла його кохана.
- Вероніка мені дуже допомогла. Без неї це була би просто наукова робота, суха і нецікава, - продовжує історик. - Вона брала безпосередню участь у її написанні, удосконалила книгу своїм креативним поглядом. Мабуть, без неї книга й не побачила б світ, як інші мої починання.
Автор розповідає, що матеріали, на яких базується його книга, було складно знайти.
- Що до України - їх немає, окрім криміналістики і деяких статей у засобах масової інформації. З російських я знайшов одну монографію, написану сухою науковою мовою, - говорить автор. - У Польщі - трошки більше. Найбільше досліджень з історії проституції є у Франції і Англії. Вони - першопрохідці у цій тематиці. У нас такої роботи досі не було. На території нашої країни ці факти я починаю описувати із 14 століття.
Книжку видаватиме київське видавництво „Спадщина-інтеграл”.
- Зараз вже є декілька примірників, які я видав за власний кошт, - каже Антон. - В цьому місяці підписав договір на видання у столиці і у березні там буде презентація. Ми плануємо запросити на цій захід одну із представниць древньої професії.

Іграшки для дорослих: шопінг у рівненських секс-шопах





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ