Ми у Facebook
24.02.2012, 12:08

"Медичний центр Яни Кравчук" відкривається днями у Рівному

Сучасний приватний медичний центр, заснований лікарем дермато-косметологом Яною Кравчук, відкривається днями у новобудові при в’їзді до міської лікарні. Центр надаватиме широкий спектр медичних послуг на високому професійному і, головне, технологічному рівні.
— Наш медичний центр — це єдина команда професіоналів, що прагнуть до саморозвитку і самовдосконалення, до постійного підвищення рівня і якості медичних послуг, — говорить керівник нового закладу Яна Кравчук. — Наш колектив — це фахівці, які працюють в медицині за покликом душі та мають високий рівень знань та навичок. Якість роботи медичного центру базується на високій професійній майстерності та на цінностях, які підтримує кожен співробітник.

За словами лікаря, зосередження декількох медичних напрямків дозволяє проводити комплексну і якісну діагностику багатьох захворювань та ефективне лікування. Зокрема, у косметологічному напрямку в центрі допоможуть доглядати за естетичним виглядом і омолодженням шкіри обличчя (чистка шкіри обличчя (ультразвуковий пілінг, механічна чистка), масаж, косметичний догляд), шкіри тіла (лікувальний масаж і маніпуляції, екзотичний масаж (релакс, шоколадний, шиатсу, лімфодренажний...). Окрім того, новітні технології дозволяють впроваджувати ін’єкційні методики омолодження — ботокс, контурна пластика, біоревіталізація, мезотерапія тощо.

Звісно, у "Медичному центрі Яни Кравчук" можна буде отримати консультацію пластичного хірурга. У процесі лікування використовується висококласна, професійна, надійна і перевірена багаторічним досвідом косметика сучасних виробників на натуральних основах, таких як "Danne"(США) та "Holy Land" ( Ізраїль).
Одним з напрямків роботи центру стане психологічна підтримка — галузь в медицині, яку лікар Яна Кравчук вважає однією з основних в комплексному лікуванні будь-якого захворювання, особливо дерматологічного:

— Це необхідно, оскільки сучасний, шалений темп життя заважає нам досягнути внутрішньої гармонії і може провокувати захворювання або постійно хронізувати їх, — наголошує Яна Кравчук. — Ми надаватимемо послуги психоаналізу, лікування розладів нервової системи, розладів особистості, порушення сну та ін.

У найближчих планах центру відкриття нових напрямків — гінекологія та проктологія. Тут медичний центр, використовуючи винятково сучасні безпечні малоінвазивні методи лікування, проводитиме процес оздоровлення без операції, без болю, без виключення з соціального життя людини. Основним напрямами будуть безопераційне видалення гемороїдальних вузлів та лікування ерозії шийки матки.

— Ми будуємо цивілізовану медицину і впевнені, що успіх нашої справи — бездоганна репутація, професіоналізм, орієнтація на результат, чесність по відношенню до наших партнерів, працівників і пацієнтів, — запевняє лікар Яна Кравчук. — Перевагами нашої клініки є унікальні авторські програми лікування; високопрофесійні фахівці; сучасне медичне обладнання, гарантія анонімності; програма лояльності для пацієнтів.

З нагоди відкриття медичного центру діятиме знижка 30% до 31.03.2012
"Медичний центр Яни Кравчук": м. Рівне. вул. Мірющенка, 31 (новобудова при в’їзді у міську лікарню), http://medcenter.rv.ua/, тел. 430-600.





На правах реклами