Ми у Facebook
27.02.2012, 15:34

Рівне приваблює туристів високими стандартами стоматології

Отримати якісне та доступне лікування й протезування зубів до Рівного поспішають не лише пацієнти зі столиці та інших міст України, але й закордонні гості. Сьогодні для розвитку стоматологічного туризму у Рівному є всі умови, адже крім комфортабельних готелів та затишних кафе, приїжджі пацієнти отримують найголовніше — найсучасніше лікування ротової порожнини за значно менші кошти, ніж у себе вдома.
— Якщо у столичній клініці найпростіше пломбування зуба мені обходилось у 200-300 гривень, то ідентична процедура у Рівному коштує майже удвічі дешевше, — розповів Олександр ВАЩУК з Києва. — Саме тому один раз на рік ми вибираємо час, коли можемо приїхати до Рівного усією сім’єю. Для цього заздалегідь зв’язуємося з лікарем, щоб він виділив достатньо часу, аби полікувати зуби для п’яти членів нашої родини. Минулого року лікування було масштабним і зайняло у нас два дні, тож думаю, що цього року, можливо, вкладемося у менший проміжок часу.

Щоб «оздоровити усмішку», до стоматологічного кабінету «Дентал-Люкс» їдуть не лише з Києва, а й з Москви, Санкт-Петербурга, Ізраїлю та інших міст та країн Європи. Стоматологічний кабінет «Дентал-Люкс», що знаходиться у будівлі Рівненської міської поліклініки №3 на вулиці Макарова, 3, став відомим завдяки роботі лікаря першої категорії Руслана Березяка, котрий береться за найважчі випадки і рятує зуби навіть тоді, коли його закордонні колеги опускають руки.

— Нещодавно доводилося робити повну реставрацію зубів громадянину Італії. Тож був дуже здивований, коли побачив абсолютно нешліфовані пломби у роті іноземця, — розповів лікар першої категорії Руслан БЕРЕЗЯК. — Крім того, у пацієнта були невдало підібрані колір та форма протезів, які вирізнялись від природних зубів сліпучою білизною. Довелося виправляти роботу закордонних колег.

Нерідко лікареві трапляється рятувати зуби, які у закордонних клініках вважають «безнадійними».

— Найчастіше зустрічається проблема, коли у зубі два корені із трьох вже згнили, — каже Руслан Березяк. У таких випадках видаляю не зуб, а корені, які хворі. На корінь, що лишився, нарощую фотополімер. Тоді зуб виходить як новенький. Далеко не кожен лікар може здійснити таку процедуру, але вона того варта, — запевняє «майстер здорової посмішки».



Для більш ефективного лікування пацієнтів кабінет «Дентал-Люкс» має в розпорядженні сучасний рентгенівський апарат, завдяки якому проводиться комплексне обстеження ротової порожнини та встановлюється правильний діагноз.

— Наш рентген-апарат дозволяє виконувати 18 знімків поспіль без найменшої шкоди для здоров’я, — говорить директор стоматологічного кабінету “Дентал-Люкс” Ірина БАЧЕВСЬКА. — Це стверджують експерти Північно-Західної Державної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки, які регулярно відслідковують дози випромінювання апарату.

— Їхати до Рівного з інших міст і навіть із-за кордону вигідно як з з огляду на суттєву економію коштів, так і з точки зору заощадження часу. Адже в кабінеті «Дентал-Люкс» пацієнт отримує комплексне лікування за максимально короткий час.

Руслану Березяку, який найважливішою рисою хорошого лікаря-стоматолога вважає вміння створити невимушену атмосферу для пацієнта, без страху довіряють свої зубки навіть найменші пацієнти. За 11 років добросовісної роботи кількість клієнтів «Дентал-Люкс» перевищила 10 000 чоловік і щодня збільшується. При цьому директор Ірина Бачевська говорить, що майже не витрачається на рекламу, адже найкраща реклама — це рекомендації людей, які в них лікувалися.

Ліцензія АВ №333350 від 30.03.2007 року





На правах реклами