Ми у Facebook
01.03.2012, 10:32

У Рівному живе 18-кілограмовий кіт-гігант [+Фото]

Якими тільки рекордами не дивували Україну мешканці Рівного! І у вишиванках на майдан виходили, і найбільшу ляльку виготовляли, і короваї пекли, і ще чимало різноманітних див виробляли.
Значна частина їх мають сертифікати Книги рекордів України. Втім, є чимало див, які заслуговують на звання рекорду, але скромно на нього не претендують. У перший день весни поговоримо про одного з таких невизнаних рекордсменів — кота Чарліка, який важить 18 кілограмів!

Маленьке котенятко персидської породи його нинішня хазяйка, рівнянка Ірина Олещук, знайшла. Ремонтна бригада залишила його на об’єкті, а Ірина — забрала. Тепер Чарліку вже сім років. За доброту він віддячує хазяйці ніжністю:
— Коли на нього перший раз глянеш, то видається таким хижаком, злим. Насправді ж він дуже добрий, лагідний та спокійний. За весь час, що живе з нами, жодного разу мене не подряпав. Він любить ховатися під диван, то дістати його можна лише, потягнувши за хвоста. І він нормально на це реагує, — розповідає Ірина.





Про розпорядок дня Чарліка, його кулінарні уподобання, а також таємниці інтимного життя читайте на сайті "Рівненської газети".


ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Сьогодні — Всесвітній день котів [+Фото]
У Японії пропонують зняти стрес у кафе для котів





На правах реклами