Ми у Facebook
01.03.2012, 12:41

У Рівненській області на ЗНО зареєструвалося понад 10 тисяч осіб

20 лютого 2012 року завершився термін подання реєстраційних документів осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році. У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти опрацьовували всі листи з реєстраційними заявами, які були відправлені до 20 лютого включно за поштовим штемпелем.
Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк розповіла, що на участь у цьогорічному зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалося 10167 абітурієнтів з Рівненської області.

— Традиційно найбільше зареєструвалося на українську мову та літературу — 10055, математику — 6319, біологію — 4471 осіб, — наголосила Лариса Середяк. — Цьогоріч зареєструвалося дещо менше осіб, ніж ми очікували. 72 людини зареєструвалося лише на один предмет, що свідчить про те, що вони використовуватимуть Сертифікати минулих років, які дійсні.

Лариса Середяк наголошує: чимало з тих, хто надсилав документи, допускав помилки. Серед найбільш розповсюджених: не доданий текст заяви, невідповідність документам.

Разом з тим Лариса Середяк наголосила, що до 5 березня цьогоріч включно до центру можуть звернутися особи, які вже зареєстровані, але потребують внесення змін до реєстраційних даних (шляхом повторної реєстрації з додаванням до переліку необхідних документів раніше отриманого Сертифіката). А також ті, яким відмовлено в реєстрації (вони повторно надають документи до регіональних центрів, усунувши причини, що стали підставою для відмови).

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Коли на Рівненщині пролунає останній дзвоник?
У Львові 42-річна жінка склала ЗНО з математики за 19-річну доньку





На правах реклами