Ми у Facebook
12.03.2012, 17:36

У Рівному оголосять старт конкурсу для вагітних "Пузата мама-2" [Анонс]

Другий сезон першого в Україні конкурсу для вагітних "Пузата мама" презентують у Рівному 13 березня. Цьогоріч проект знову збиратиме вагітних матусь та проходитиме в оновленому форматі. Конкурс приурочений до Дня матері.
Про всі деталі організатори конкурсу обіцяють розповісти на прес-конференції у фотостудії "У фарватері істин" 13 березня о 12:00. Зокрема зазначають, що буде змінений формат проведення кастингу, нові рішення для проведення фотосесій та фінального шоу.

Учасниками прес-конференції стануть:
- Оксана Прокопчук, керівник сімейного клубу та конкурсу "Пузата мама".
- Олександра Прокопчук, 9-місячна модель, керівник молодшої дитячої секції клубу "Пузата мама".
- Вікторія Дембіцька, директор агентства моделей "Панна".
- Олександр Харват, директор фотостудії "У фарватері істин".
- Сергій Гемберг, президент Джаз-клуб "ДжЕм".

Нагадаємо, що торік перший конкурс "Пузата мама" став однією з особливих культурних та соціальних подій року в Рівному. Учасницями проекту [urlhttp://catalog.ogo.rv.ua/articles/view/2011-04-13/27801.html]стали 12 рівненських вагітних матусь. [/url]Для них влаштували креативні фотосесії з елементами бодіарту та прикрасами. Також учасниці проходили мастер-класи у психологів та лікарів. А у фіналі конкурсу подарунки та титули отримали усі учасниці проекту.

Цьогоріч традиційно організаторами конкурсу виступають: Сімейний клуб "Пузата мама", рекламно-маркетингова компанія "НеоМарк", агентство моделей "Панна". А співорганізатором є "Видавничий дім "ОГО".





На правах реклами